Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirke fűszerezése?...

Rántott csirke fűszerezése? Be szoktad pácolni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 19. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A kukoricapelyhet le szoktam darálni. Nagyon finom.
2023. márc. 19. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A rántott dolgokat sütőben készítem. Tettem már a húsra mindenféle fűszert,fűszerkeveréket amit szeretek. Kukoricapehellyel is készítettem már, ezt késes aprítóban daráltam kicsit. Miután kész a panír, bepacsmagolom mindet olajjal, mehet a sütőbe 180 fokon légkeverés+alsó és felső sütésen, összesen KB 45-50 percre, félidőben megforgatva. Soha nem maradt nyers, és soha nem égett oda. Nekem jobban bejön a hagyományosan sütöttnél.
2023. márc. 19. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 NTBS ***** válasza:
58%
Só, bors. Nincs pác.
2023. márc. 19. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha pácolod, az nem rántott csirke, hanem valami más A KFC meg egész más kategória.
2023. márc. 19. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim válasza:
78%
Én csak sózni szoktam, szerintem így jön az íze igazán
2023. márc. 19. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
42%

Unalmas tipikus magyar ételeket készítők válaszoltak neked..


Be szoktam pácolni, változó, hogy milyen fűszerekkel, amihez épp kedvünk van. Zöldfűszeres, vagy sült csirke szerű, illetve szoktunk kfc szerű cayenne borsosat is.

Egy éjszakát pácolódik.

Készítek a páccal megegyező fűszerezésű lisztet 60% kukoricaliszt és 30% fehérliszt arányban. Liszt, tojás, liszt a sorrend panírozásnál.

Ezután kisütöm bő kókuszzsírban, ugyanis azzal szinte egyáltalán nem szívja fel az olajat a panír (olajban sütve sem túlzottan, de nekem például a tipikus magyar rántott csirke is túl olajos, ezért jobban szeretem kókuszzsírban sütni)


Ha kipróbálod, soha többé nem eszel só-bors-kihozzaazízét csirkét.... :)

2023. márc. 21. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám pl: fokhagymás tejbe áztatta a karajt elôtte. Én csak szimplán megsózom és a zsemlemorzsába rakok szezámmagot/sajtot/parmezánt.
2023. márc. 26. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 kék pancake válasza:
100%
Csak sózni szoktam, bundázás előtt
2023. ápr. 19. 01:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
Só bors kapa! Elég kirántani nem még pácolgatni, párolni, meg mit tudom én beborítani 6 féle maszlaggal...😂
2023. máj. 1. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!