A harcsát hogyan kell kifilézni?
Figyelt kérdés
Köszönöm a tippjeiteket🥰2023. dec. 16. 12:54
1/4 anonim válasza:
Leírva kissé nehéz inkább nézz meg egy youtube-os videót.De először is én meg szoktam nyúzni.Utána éles jéssel dolgozva fej levág és a gerinc mellett bevágva lehet haladni.Gerinc oszlopnál kicsit felfelé aztán jön a hasán az oldalsó szálkák azon kell a kést ráfektetve lefejteni.
Vagy hozd el hozzám és megcsinálom neked.
2/4 anonim válasza:
A harcsa nagyon egyszrűen feldolgozható, én is a YouTube-ot ajánlanám, ott látható mit-hogy kell. Tömören ha egész a hal
Fellógatod, kopoltyúnál körbevágod a bőrt és fogóval lehúzod (ez a nyúzás)
Utána gerinc mellett végigvágod és lefejted a két oldalán a húst, közben a bordákat átvágod metsző ollóval.
Van két szép husod,a bordák egy filéző késsel könnyen kikanyaríthatóak utána elvileg 100%-ig szálkamentes gyönyörű husod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!