Fagyasztott hekktörzseket szeretnék kifilézni. Fagyasztott állapotában lehetne könnyebben, vagy olvasszam ki előbb?
Figyelt kérdés
eeeez a gyerek (30 éves) nem szeret semmilyen állatot olyan állapotában/alakjában megenni, ami emlékezteti magára az állatra...vagyis: csirkemellet megeszi rántottszeletként (r.sz -ként talán bármit - mert abban nem látszik, hogy az pl. egy csirkének volt a lába...) ..és halat is csak filézve...(erről feledkeztem meg most, és hekktörzseket vettem). Hát most szóljatok ehhez a gyerekhez. Hát most megverjem (?)...soha életemben nem bántottam2019. ápr. 19. 12:00
1/7 anonim válasza:
Fagyasztott állapotban mégis hogy tudnád kiszedni belőle a szálkákat? :)
2/7 anonim válasza:
Vágd ketté, háromnegyed részig kiolvasztva a legegyszerűbb kivenni a gerincet. A többi részében nincs szálka.
3/7 anonim válasza:
Teljesen esélytelen, atomjaira esik szét a hal.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek - majd összerakom a válaszokat, aztán megpróbálok valamit....
2019. ápr. 19. 13:17
5/7 anonim válasza:
Ha félfagyos - a kés már megy benne, de még nem puha -, akkor minden további nélkül ki lehet filézni, sokkal jobban, mint ha már felengedett.
Aki szerint meg a filézés a szálkák szedegetését jelenti, nézzen utána ennek a fogalomnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Éljen!! Éljen!! - Köszi!!!!!
2019. ápr. 19. 20:29
7/7 A kérdező kommentje:
vagyis köszi az 5-ös válasznak...pontosabban mindenkinek
2019. ápr. 19. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!