Fagyasztott fekete kagylót hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 15:54
1/3 anonim válasza:
Ha Olaszországban járok, a kedvencem! Spagethi alle vongole.
Inkább belinkelem a videot is neked, ellenben fontos: Csak extra szűz oliva olajat használj, valamint csak durva tengeri sót! Szigorúan tilos a spagetti főzővizébe olajat tenni, hisz akkor egy filmréteg képződik rajt, ami meggátolja a (bármilyen) szószok beivódását a tésztába, ezáltal komoly íz és illatanyag megy veszendőbe. Félig főzd csak meg a tésztát, úgy kv 4 percig újraforrástól. Bár a videóban nem fekete kagylót használnak, ellenben a tiéd ugyanilyen finom lesz! Fontos, hogy a kagyló levébe merd bele a tésztát, fontos a petrezselyem is és a fokhagyma. (Én abból lehet, hogy 2-3 gerezdet tettem volna.
Isssssssteni lesz, meglátod! Jó étvágyat!
2/3 anonim válasza:
Jaj! A legfontosabb! Amelyik kagyló nem nyílik ki, az kuka! Nem megtörni, nem megenni! Egyes vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
A kagylót olvaszam ki vagy fagyasztottan tegyem oda.
2019. jan. 10. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!