Ha fagyasztott csirkealkatrészekből szeretnék húslevest főzni, ki kell-e engedni a fagyihúsokat a levesfőzés előtt, vagy tehetem fagyott állapotban a húsokat a vízbe - főni levesnek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 14:32
1/7 anonim válasza:
Ha konyhakészen tetted el, akkor rakhatod fel fagyosan, csak több idő kell neki, hogy felmelegedjen.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! Mivel csak combokról van szó, úgy tekintem konyhakésznek, ahogy van (remélem, nem nagyon tollas-pihés)
2019. ápr. 18. 15:24
3/7 anonim válasza:
Én mindent megmosva, megpucolva teszek a fagyasztóba, így nem szoktam előtte kiengedni a húsleveshez valót.
De ha tollastól fagyasztottad, nem àrtana kiengedni és megpucolni.
De te tudod.
5/7 anonim válasza:
Minden sütést/főzést szobahőmérsékletről célszerű indítani.
6/7 A kérdező kommentje:
....alkatrész - mint pl. egy autónak a kereke (az a csirkének a lába). És, nem csak egyben árulnak - sem autót, sem csirkét, hanem (alkatrész...).....:)))....:):):)
Nekem is tetszik - de talán nemcsak azért, mert mástól így még nem hallottam ...
2019. ápr. 19. 12:06
7/7 anonim válasza:
Párommal mi is szoktuk poénból alkatrésznek hívni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!