Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a káposztás lepény?

Hogy készül a káposztás lepény?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:

A lereszelt káposztát kicsit megsózod, a levét kinyomod. Kevés zsiradékon megpárolod, borsozod, esetleg még sózod. Mikor már majdnem kész pici cukorral sütöd még át.

A tésztája kelt tésztából van, de csak pici cukorral gyúrod be. Mikor megkelt kör alakokat nyujtasz, felébe rakod a káposztát ráhajtod, lenyomkodod a szélét. Villával megszurkálod úgy sütöd.

2010. okt. 22. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!