Tegnap csokidarabos,kakaós muffint készítettem. Nagyon finom lett,nem is sütöttem agyon,viszont az a hibája,hogy kissé morzsalékos lett. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 11:28
2/4 A kérdező kommentje:
A hozzávalókban ír sütőport, viszont magában az elkészítésben nem. És mivel nem tudtam,hogy akkor kell-e bele,vagy mennyi, fél csomaggal tettem bele.
2023. nov. 20. 12:16
3/4 anonim válasza:
Sütőpor rendben, talán liszt átszitálasa vagy a margarin volt kemény vagy a kakaópor darabos.Sok tényező befolyásolja.
4/4 anonim válasza:
Ami ugy kehdodik hogy a margsrint kikeverjuk a cukorrala z midnig picit morzsalekos lesz.
Akkor is morzsalekos lesz ha tul suru a teszta. Nekem ebben ugy ranezesre eleg keves a folyadek.
Illetve ha tul lett keverve a teszta akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!