Menza kajákat tudnátok nekem leírni?
Figyelt kérdés
Tudna nekem adni valaki igazi menzás ételeket leírni? Pl a bolognait nagyon szeretem de sose találom el úgy mint a menzán volt. Évek óta szeretném megszerezni a titkos recepteket 😋😋😋2023. nov. 10. 23:24
1/12 anonim válasza:
tik-tokon Forrest (forrest_2023) tesz fel rengeteg menzás receptet.
2/12 anonim válasza:
Nekem a menzás paradicsomos káposzta (😀) receptje kellene, de szerintem ezeket az ételeket úgysem lehet soha otthoni körülmények között leutánozni, pont úgy, ahogy nagyüzemileg csináltál :(
3/12 anonim válasza:
Alternatívaként esetleg nem tudtok a helyi óvodától, iskolátol ebédet venni? Nálunk az óvoda konyháján főznek az idősebbeknek is, akik házhoz vitetik az ebédet. De egy közeli városban is lehet előfizetni az egyik iskolánál ebédre. Ott nem tudom, hogy házhoz is viszik-e vagy oda kell menni éthordóval.
4/12 anonim válasza:
Tejbegrízt nem sikerül otthon mint a menzàn.Ok hogy sok víz kevés tej.De nem megy.Bolognai sokszor darált párizsi+por.
6/12 anonim válasza:
Főtt hús grízzel és egresszósszal.
7/12 anonim válasza:
Paradicsommártás húsgombóccal
Rántott sajt rizzsel
Rizi bizi husival
Carbonara spagetti
Borsófőzelék virslivel
Sóskafőzelék tojással
Krumplipüré hallal
Rántott csirkemell petrezselymes burgonyával
Kapros tejfölös tökfőzelék sertéspörkölttel
Szilvásgombóc, túrósgombóc
10/12 anonim válasza:
Mákos tészta, darás tészta ,sajtos -tejfölös tészta, rakott krumpli,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!