Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnàtok ajànlani valami...

Tudnàtok ajànlani valami Kaja perverziòt?

Figyelt kérdés

Semmi vegàn vega hülyesèg nemèrdekel


Hùs

Bacon(szalonnàt imàdom de itt naaagyon nehezen tudok ràfutni)

Sajt

Miiinnden menyisègben

Valami hùsoegiàs kajàt szeretnék összeütni hopnap

Egymagamra

Rendes fèrfiètelt


2023. febr. 8. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én magamnak szoktam csinálni olyat, hogy nagyobb kockára vágok krumplit, hagymát, zöld paprikát, Vegetával picit megszórom, berakom a tepsi aljába, rárakom a besózott csirke felsőcombokat (1.5 kg), reszelek rá sajtot (30dkg) és szépen beborítom bacon-nel (30gkg). Lefóliázva 175 fokon sütöm 1.5 órát, utána 190 fokom még 10-15 perc.
2023. febr. 8. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

Na ez egy nemrossz alap de a csirkèt lecserèlem szûzpecsennyère bepàcolom kiterítem megtöltöm sajtal felhajtom ès a baconburok

Nagyszerü

Köszi az instrukciòt

Màr ùgy meguntam fôzni hogy egyszerûen neem tudok mit kitalàlni enni… szeretek kajàval dolgozni de màr nemtud eszembejitni semmi “kreativ”ötlet

2023. febr. 9. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. Jó lesz ahogy írod. Én tarjával is szoktam ugyanígy, csak annál a húst sózom, borsozom, lisztbe forgatom, kevés nagyon forró zsíron oldalanként 1 percig sütöm, és így rakom a tepsibe. Van, hogy sajt helyett egy vödör tejfölt teszek a húsra, és arra a bacont.
2023. febr. 9. 01:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy mélyebb jénaiban szoktam, de tepsiben is jó persze: Alul szelet hús, rajta konzervbab, rajta vöröshagyma, és a tetejére valamilyen szalonna. Ha bacon, akkor beterítve, ha valami zsíros szalonna, akkor csak elvétve ide-oda.

Valami körettel.

2023. febr. 9. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szalonna apríték vöröshagymaágyon marhahússal, dagadóval krumplival összesütve.A tetején vastag sajtos tejfeles réteggel.
2023. febr. 9. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Marhát lisztezed, elősütöd és tepsibe teszed, de először a tepsi alját savanyú káposztával rakod ki, erre jön a husi. Erre jön egy nagy fej hagyman atfuttatott paradicsomos bab konzerv, ismét savanyú káposzta és tejföllel jól megkened és sajt, be a sütőbe. A húst tetszés szerint izesitheted. Nekem a boróka bogyós marhapac a kedvencem vadas íze lesz tőle. Mellé pirított tarhonya, esetleg cekla
2023. febr. 11. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Ooo 6os

Na ez most telitalàlat

Igazi “fagyàllò”kaja

Èpp idôben jött a vàlasz most megyek a boltba “vadàszni”valamit de így gyorslesz a boltolàs :)

Köszi szèpen

2023. febr. 11. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy sikerült ;)
2023. febr. 14. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

:D igazàbol màr règ meg se nincs

Eeelèg jòlett ;)

2023. febr. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!