Bacon(szalonnàt imàdom de itt naaagyon nehezen tudok ràfutni)
Sajt
Miiinnden menyisègben
Valami hùsoegiàs kajàt szeretnék összeütni hopnap
Egymagamra
Rendes fèrfiètelt
2023. febr. 8. 23:23
1/9 anonim válasza:
Én magamnak szoktam csinálni olyat, hogy nagyobb kockára vágok krumplit, hagymát, zöld paprikát, Vegetával picit megszórom, berakom a tepsi aljába, rárakom a besózott csirke felsőcombokat (1.5 kg), reszelek rá sajtot (30dkg) és szépen beborítom bacon-nel (30gkg). Lefóliázva 175 fokon sütöm 1.5 órát, utána 190 fokom még 10-15 perc.
2023. febr. 8. 23:49
2/9 A kérdező kommentje:
Na ez egy nemrossz alap de a csirkèt lecserèlem szûzpecsennyère bepàcolom kiterítem megtöltöm sajtal felhajtom ès a baconburok
Nagyszerü
Köszi az instrukciòt
Màr ùgy meguntam fôzni hogy egyszerûen neem tudok mit kitalàlni enni… szeretek kajàval dolgozni de màr nemtud eszembejitni semmi “kreativ”ötlet
2023. febr. 9. 00:12
3/9 anonim válasza:
#1 vagyok. Jó lesz ahogy írod. Én tarjával is szoktam ugyanígy, csak annál a húst sózom, borsozom, lisztbe forgatom, kevés nagyon forró zsíron oldalanként 1 percig sütöm, és így rakom a tepsibe. Van, hogy sajt helyett egy vödör tejfölt teszek a húsra, és arra a bacont.
2023. febr. 9. 01:13
4/9 anonim válasza:
Egy mélyebb jénaiban szoktam, de tepsiben is jó persze: Alul szelet hús, rajta konzervbab, rajta vöröshagyma, és a tetejére valamilyen szalonna. Ha bacon, akkor beterítve, ha valami zsíros szalonna, akkor csak elvétve ide-oda.
Marhát lisztezed, elősütöd és tepsibe teszed, de először a tepsi alját savanyú káposztával rakod ki, erre jön a husi. Erre jön egy nagy fej hagyman atfuttatott paradicsomos bab konzerv, ismét savanyú káposzta és tejföllel jól megkened és sajt, be a sütőbe. A húst tetszés szerint izesitheted. Nekem a boróka bogyós marhapac a kedvencem vadas íze lesz tőle. Mellé pirított tarhonya, esetleg cekla
2023. febr. 11. 15:34
7/9 A kérdező kommentje:
Ooo 6os
Na ez most telitalàlat
Igazi “fagyàllò”kaja
Èpp idôben jött a vàlasz most megyek a boltba “vadàszni”valamit de így gyorslesz a boltolàs :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!