Tudnatok segiteni miert nem dermed meg a krem a suti tetejen? Sajna folyos lesz kuldom a receptet
A kekszet kiszoktam hagyni mert ahol ettuk ezt a sutemenyt o nem szokott kekszet tenni bele. Es o is ezt a receptet hasznalja. Szoval a krem folyos nagyon. Azt hiszem volt mar mikor jol sikerult nekem
Nem vártad meg, amíg a pudingos krém teljesen kihűl, és a margarin elolvadt benne, ettől folyós.
A keksz nagyon sok folyadékot felvesz a krémből, kár kihagyni.
A margarin hivatott tartást adni neki, mert az dermed. Nem szabad olvasztani, csak várni kell, hogy puha legyen. Valamint kihűlt pudingba keverd bele, mert máskülönben elolvad, elveszti a lényegét.
Én hasonló krémnél, amikor elrontottam és túl hamar raktam bele a vajat, betettem a hűtőbe dermedni egy kis időre a krémet, utána kenhető állagú lett, miután a vaj dermedt benne. Talán a margarinos krémnél is működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!