Hidegen is finom ételek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amit ha kimegyünk es hirtelen rátör az éhség, a gyerekem kezébe adhatok és az úton is megeheti, olyan mint pl. a bécsi szelet, fasírt. Csak ezeket már unjuk:)2023. szept. 29. 22:26
1/18 anonim válasza:
Szendvics, rágcsálnivaló: ropi, kölesgolyó, keksz...vagy főtt, sült ételre gondolsz?
2/18 A kérdező kommentje:
Igen, inkább sült/főtt ételre gondoltam.:) nem elég egyértelmű a kérdés, bocsánat!:/
2023. szept. 29. 23:13
4/18 A kérdező kommentje:
Másfél éves
2023. szept. 29. 23:24
5/18 anonim válasza:
Hát ez kicsit kifogott rajtam. Én ebben a korban főtt krumplit, répát, almás kekszet, sült tököt, sült csirke mellet, főtt tojást adtam Neki, de ezeket nem lehet a kezébe adni, én etettem vele.
7/18 anonim válasza:
Tócsni, lángos /kisméretű is lehet/
9/18 anonim válasza:
" Én ebben a korban főtt krumplit, répát, almás kekszet, sült tököt, sült csirke mellet, főtt tojást adtam Neki, de ezeket nem lehet a kezébe adni"
Miért ne lehetne a kezébe adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!