A lazac finom? Lehet pl ugyanúgy rántani mint a hekket?




















ne rántsd. ahhoz a kazac nagyon zsíos, szét is esik és ízben sem annyira passzol a panír, meg állagra sem.
a leegyszerűbb ha a szeleteket befűszerezed (pl só-bors-fokhagyma vagy rozmaring-fokhagyma-só-bors vagy tárkony-citrom-só ) és sütőben 180 fokon megsütöd kb 15 max 20 perc alatt
ha haladóbb avgy a konyhában akkor ugyanezt csinálhatod serpenyőben is. először a bőrén süsd, utána megfordítod és még 5 perc alatt fejjel lefele amíg teljesen átsül. túlsütni nem jó mert kiszárad
szerintem keress lazac steak recepteket a neten tehát ahol valahogy meg van fűszerezve és simán sütőben megsütve. úgy az egyik legfinomabb és tud érvéneysülni az íze. mellé ehettek pl édeskrumplipürét az nem bonyolult és igazán különleges





Ennyi idiótát! Régóta létező receptek sokasága van rántott, sörtésztás, bundázott lazacról.
Én is ettem olyat, amit így lehetett megvenni gyorsfagyasztva és csak ki kellett olajban sütni.
Csak egy példa a sok közül:










Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!