Kiflik sütés után laposak, keletlenek, mit rontok el? Ugyanúgy csinálom mint a receptben.
Kérdező, nem ismerem ezt a mészit... Már eleve ez a "szendvicsrúd" olyan ipari melléktermékre enged következtetni, amit boltban árulnak, mert nem teljesíti a kifli (élelmiszerkönyvi) kritériumait.
Ebből nem derül ki, hogy te mit ronthattál el.
Javaslom, hogy pékáru tekintetében Limara weboldaláról vegyél receptet, mert az tuti bevált.
stb. stb.
Ha alig kelt meg a tészta akkor vavy nem kelesztetted eleget vagy halott volt az élesztő. Ha sutes elott kulon felfuttatod akkor kiderul hogy él e. Ha felfut, akkor jó. Sajnos megeisk egyszer egyszer hogy halott az eleszto.
Ha megkelt szepen es sutes kozben esett ossze akkor vagx tul sok volt a nedvesseg vsgy nem dagasztottad eleget vagy tulkelesztetted.
Limara is szuper, de mészinek is jó receptjei vannak. Ismeretlenul nem kene velemenyt mondani
"Limara is szuper, de mészinek is jó receptjei vannak. Ismeretlenül nem kéne véleményt mondani"
Ezzel nem pont Mészit minősítette, hanem a "szendvicsrudat"
Ugyanis az másodrangú kaja is lehet.
Pl:. "Mit ettél? Áh, nem volt kedven komolyabbhoz, csak egy szendvicshez.
Ez olyan buci mint a pékségben a vastagabbik kifli.
Felfutott szépen az élesztő a tejben, szerintem ott nem volt gond.
Amikor kelesztettem a pici golyókat, már akkor is lapultak.
Sütőben szoktam egész alacsony hőmérsékleten, langyosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!