Túrós pogácsa recept?
Még nem sütöttem ilyesmit de kaptam sok túrót és szeretnék tényleg finom pogit sütni ami utána napokig puha marad.
Aki jártasabb a témaban tudna segíteni,hogy a lenti két recept közül melyik lehet a jobb? Osszezavarodtam mert elegge más arányokkal dolgoznak.
Az első (egyensúlytésztás) tuti finom, de ez inkább omlós jellegű. Nálunk 25-ös pogácsa névre hallgat, mert fele adagból csinálom, vaj-liszt-túró 25-25 dkg. :) Mivel sok benne a vaj, valószínűleg kibír 2-3 napot. Nálunk megevés okán sose sikerült ezt tesztelni. .-DDD
A Limara recept is finom - de az kelt tésztás. Tehát frissen lesz nagyon jó.
Limara, anzsy konyhája és annuskám
Ez a három blog, ahonnan a sós péksütik (mint pl a pogácsa) garantáltan jó lesz.
Szóval ha Limara receptet néztél ki, azt csináld bátran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!