Igazán finom pogácsa recept?
Számtalan receptet próbáltam már, de még midnig keresem az igazan finom, könnyű és még napokig puhán maradó pogireceptet.
Van kedvenc pogácsareceptetek ami a fentebbieknek megfelel? :)
Igaz, hogy nem recept, csak egy tipp, ha mindig friss, puha pogácsát akarsz:
A megsült és kihütött pogácsát fagyaszd le, felhasználás elött röviden sütöben vagy mikróban melegítsd fel, olyan, mint a frissen sült, és bármikor elö tudod venni a fagyasztóból.
Én sok éve csinálom így, nagyon jól bevált.
25-25 dkg liszt, vaj, túró
Hajtogatni kell legalább 3szor
Tetejét bekened tojással és megszórod sajttal
1 cm vastagra nyújtod és kisütöd
#3: ez egy finom kis pogi, de már másnap "nyúlós".... Nemhogy két-három nap múlva!
Ez is frissen jó.
Vagy csak normális vajat (nem margarint!), lisztet és túrót használok, nem sütöm túl és megfelelően tárolom ;)
2-3 napig ez a pogácsa nálam teljesen puha, és mint írtam 1 hét után is ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!