Hogyan állapítom meg 100 %-os biztonsággal, hogy tökéletesen megsült a pogácsa?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 12:37
2/6 anonim válasza:
Egy 5-10 cm közti méretü pogácsak 12-15 perc alatt megsül. Ha tovább sütöd, akkor kiszárad és nem lesz jó.
Normál esetben, amikor kiszeded a sütöböl, akkor még kicsit túl puhának kell érzödni, mert mire meghül, keményedik.
3/6 anonim válasza:
Megnézed az alját, tetejét, ketté szeded.
4/6 anonim válasza:
Elküldöd nekem az egész, késznek ítélt adagot, és én empirikus tudóshoz méltóan minden egyes darabot jóóól megszakértek műszeresen a számmal, h fincsi-e.
Egy tepsi süti bevizsgálási ára: plusz egy tepsi plusz 27% ÁFA (általános falási adó). Címem:...
:)
5/6 anonim válasza:
#4-es , ne erőlködj.
Az ide járóknak nincs semmi humorérzékük.
Annyira besavanyodott emberek, hogy az égbe kiáltó.
Már tapasztaltam többször.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. 5-ös én imádom a humort. A 4-esnek már zöld kezet adtam, mielőtt téged olvastalak volna.
2020. ápr. 5. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!