Mitől van a tésztának fura szaga?
Figyelt kérdés
Pogácsát készítek. Liszt+só+cukor+tojás+meleg margararin+tejföl és élesztő. Amikor ezeket elkezdtem gyúrni hypo szaga lett :D a tojás friss volt, minden más is. Az élesztő instant volt. Ja és a házban nincs hypo, se semmi amitől lehetne :D Mitől keletkezhet ilyen szag?2020. márc. 14. 15:26
3/5 A kérdező kommentje:
Élesztő felfuttatása miatt raktam egy kiskanállal a tejfölbe (abban futtattam). Gombicsekek szeretik a cukrot, gyorsabban kel. :)
Eddig instanttal nem igazán dolgoztam, csak frissel. Ezért volt furcsa :D
2020. márc. 14. 15:32
4/5 anonim válasza:
Tejfölben élesztőt futtatni? Azt meg hogy csinálod?
5/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen :D megmelegítem a tejföld, bele cukor és élesztő. 10perc múlva fel is fut :)
2020. márc. 14. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!