Tudnál írni bevált élesztőmentes koávszból készült pogácsa receptet?
Hát akkor várd ki...
Amúgy nem szokás ilyesmihez kovászt használni. Ugyanis kevés embernek van arra ideje, hogy 6-12 órán át kelesztgesse a kovászos pogit, mint ahogy a kenyeret szokás.
Ha nincs élesztőd, süss sütőporosat.
Kovaszod honnan lenne? Ha mégis van kovaszod akkor, hogy-hogy nem tudod hasznalni?
Amúgy meg csináld a pogácsát leveles tesztabol es ennyi.
Szerintem egy kovasz elinditasa legalabb egy het … folyamatosan etetni kell, azaz eletben tartani. Aki nem hasznalja rendszeresen, annak nincs ilyen.
Ezert hasznaljak a haziasszonyok az elesztot.
5 nap alatt kész a kovász. Trollok és akadékoskodók semmitmonó válaszát köszi.
Google-t még a nagyi is tudja kezelni.
A kérdés az, hogy valakinek van bevált receptje. Én limara receptekkel kezdek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!