Hogyan tudnám kiszárítani a paradicsomot, mielőtt a pizzára teszem?
Ha legfelülre teszed a paradicsomot több esélye van jobban kiszáradni, tedd a sajt fölé és akkor el tud párologni a víz, nem reked meg a sajt alatt.
Egyébként nem próbáltam még paradicsomnak a nedvességtartalmát csökkenteni, de ha lédús dolgokat fagyasztasz le, amikor kiengednek egy csomó víz kijön belőlük, cserébe tiszta szottyos lesz a gyümölcs/zöldség, nem tudom azt ha ráteszed a pizzára és megsütöd milyen lesz, de tény hogy ami kijött nedvesség belőle kiengedés után, az nem a pizzán lesz.
Esetleg azt is meg lehet próbálni, hogy a már meleg sütőbe (de mondjuk azért ne 200 fokon :D) berakod magában a paradicsom szeleteket hogy kicsit kiszáradjanak, utána rakod rá a pizzára, és úgy sütöd meg a pizzát, de nyilván nem lesz olyan mintha sokáig szárítanád alacsonyabb hőfokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!