Írnátok rántás nélküli paradicsom leves receptet?
Életemben nem rántottam a paradicsomlevest!
Felteszem a felhígított paradicsompürét, vagy lét, teszek bele egy egész hagymát, zellerzöldet szárastól, sót, cukrot, leheletnyi borsot, főzöm míg a zöldségek megfőnek, kihalászom őket és apró tojásgaluskákat szaggatok bele. Ennyi!
Én NEM az 1-es vagyok, de én sem rántok be semmiféle levest, sokkal finomabb anélkül.
A paradicsomlevest úgy készítem, hogy kápia vagy kaliforniai paprikát, zellert -a gumós is jó meg a szárzeller is - kicsi, 2-3 mm-es kockákra vágok, néha hagymát is, ezt nagyon kevés olajon elkezdem párolni, ha félpuha, hozzáteszek egy tubus paradicsompürét, sót, felöntöm vízzel és összefözöm. Rizsszemtésztát szoktam belefözni. Aki szereti kevés cukrot is tehet bele, ha túl savasnak érzi a paradicsomot.
Én sem rántom be. Gumós vagy szárzellert feldarabolva kevés olívaolajon megpárolom, felöntöm egy doboz passzírozott paradicsommal, hozzáöntök egy doboz hámozott, darabolt paradicsomot, egy kevés vizet, egy csipet sót, cukrot, és összeforralom. Nokedlit szaggatok bele.
N
Esetleg, Kedves Kérdező, próbáltad a "sütőben sült, grillezett" változatot?
https://www.youtube.com/watch?v=zhk0xiebsBo
https://www.youtube.com/watch?v=4AD1VLwhU3c
Vagy ahogy egy profi csinálja 😉:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!