Ha nincs sima fehér lisztem, de van kenyérlisztem, az a sima helyett ugyanúgy használható, sütés-főzéshez, mint a sima (BL-50) liszt?
Teljesen jó palacsintának vagy kelt tésztáknak, és nokedlinek is.
Piskótát viszont ne ebből akarj készíteni, mert sokkal tömörebb végeredményt ad - piskótánál pedig nem ez a cél ugyebár.
Nézd meg, mi van ráírva a liszteszacskóra, mi az összetétel pontosan?
Nehogy úgy járj, ahogy én, mint az aldis fehérkenyérlisztben van: BÚZALISZT, jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodát), szárított élesztő, dextróz, cukor, emulgeálószer: Nátrium-sztearoil-2-laktilát, malátakivonat (ÁRPA, ROZS), lisztkezelő szer: aszkorbinsav
Igen, használhatod. Pont ahogy a kenyeret is meg lehet sütni bl 55ből. Nem lesz fine dining minőségű de gondolkm nem is cél
Szóval kelt tészták stb esetén változhag pl hkgy mennyi vizet veyz fel de ugyanúgy jó. Amiket viazont ts írsz azokhoz simán mehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!