Aranygaluska tésztájában a tejet lehet vízzel helyettesíteni? És a vaniliasodóba mit tegyek tej helyett, hogy finom legyen?
“A tejet mindig lehet növényi tejekkel helyettesíteni, a tejszínt pedig tej és vaj keveréke adhatja ki egy sütemény esetében, esetleg kókusztejszín, ha éppen habot készítenénk.
A tejfölt lehet helyettesíteni sűrű görög joghurttal is.
Író helyett joghurt és tej keverékét szoktuk teljes sikerrel alkalmazni.”
Tej nélkül meg lesz jó, ha nincs otthon tej, vagy menj el boltba, vagy süss valami mást.
Vízzel nagyon nem lesz finom, kár annyi mindent elpocsékolni egy rossz sütiért.
A tésztája mehet vízzel tej helyett, végülis egy kelt tészta (Olyan számottevően nem tesz sokat hozzá a tej, mármint ízre. És vízzel ugyanolyan szépen megkel.)
Sodóba kellene a tej. Valami növényi tej, amit szeretsz (kókusztej, mandulatej, rizstej, szójatej, ehhez Te értesz biztosan). A sodó vízzel nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!