Miért nem olvad szépen a trappista sajt, helyette inkább csak megpirul, megég?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 15:37
11/14 anonim válasza:
Eredetileg, jo regen volt mar az, egy jo kis sajt volt. Mara egy sajtnak tuno sz@r. Raadasul kiszamithatatlan minoseggel. Azonos markanal tapasztaltam, hogy szeletelve meg egesz jo sajt, de a gazdasagosnak nevezett nagy kerek csomagolasban egy teljesen mas, es gyakorlatilag ehetetlen valami van.
12/14 anonim válasza:
A trappista sajtokat általában nem érlelik meg rendesen, úgy sokkal tovább tartana, mire eladható.
De ha egész gurigát veszel bontatlan csomagolásban, és hüvös (10-15 fok között) helyen tartod 2-3 hónapig, szépen utóérik, lyukacsos lesz és ízre is olyan, aminek lennie kell. Csak ezt az üzemben illene megcsinálni.
13/14 Senior Séf válasza:
A sajtoknak lassan köze nem lesz a sajthoz. És ugyanez elmondható az összes tejtermékről.
14/14 anonim válasza:
Nagyon sok trappista ehetetlen förtelem lett a közelmúltban, olyanok, amik korábban egész jók voltak! Borzasztó ízűek, fehérek, mint a hó. Nem lehet reszelni őket, nem olvadnak. Ezek nem sajtok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!