Miért nem olvad szépen a trappista sajt, helyette inkább csak megpirul, megég?
Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 15:37
1/14 anonim válasza:
Akkor túlmelegítetted szerintem. 🤔 Milyen kaján van? Hogy csináltad?
2/14 A kérdező kommentje:
Melegszendvicsen. Nem szep nyulosra sul, hanem egyszeruen csak pirul, es a lereszelt darabok se allnak ossze egybe, hanem kulon mint egy szalmakazal ugy marad.
2023. nov. 19. 15:42
3/14 anonim válasza:
Gyenge minőségű a sajt.Kevés a zsírtartalma.
4/14 anonim válasza:
A trappisták közt is van különbség, én is használtam már olyat ami elég gyenge volt, inkább fehér mint sárga és nem volt benne sok zsír. De vannak amik elég jók.
5/14 anonim válasza:
A magas zsiradéktartalmú sajtok tudnak megolvadni. MEg eleve jó minöségü sajt kell, a trappista meg nem az (kevés kivételtöl eltekintve)
6/14 anonim válasza:
A trappista sajt olyasmi elnevezés, mint a debreceni. Nem egy gyártóhoz kötődik. Minőségben durva eltérések vannak.
Máshol nem tudom mi a helyzett, de itt a trappista s sajtok kannás bora.
De nem is olvasztásra való sajtféleség.
Azért alacsonyabb hőmérsékleten tovább hőkezelve ( imádom ezt a szakszót 😏 ) meg lehet oldani. Én sem szeretem a kekszesre sült sajtot semmin.
7/14 anonim válasza:
Gyenge minőség,a gyártók már mindent kivesznek belőle amit máshol tudnak használni.Már "buborék" sincs benne mert már erjesztő baktérium sem kell a sajtgyártáshoz...
Mi is rendszeresen melegszendvicsre használjuk,egyszer jó a Tolle meg a sparos trapista sajt,a következő héten meg már megég,a szendvics többi része meg épp hogy csak átmelegszik...
8/14 anonim válasza:
Mert több benne az adalékanyag, mint a sajt.
9/14 A nagy Levin válasza:
"...egyszer jó a Tolle..." ezt én is észrevettem már. Egyszer kellemes ízű, jó állagú, máskor meg csak sós és az állaga sem az igazi, nyikorog az ember szájában.
10/14 anonim válasza:
9. Így ahogy írod! Tolle-t vettem eddig, de már egyre többször ehetetlen, rossz, nyikorog, olyan mint a gumi, nem olvad meg, rágós, sós, borzasztó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!