Ha odakozmált az étel, hogy tüntethetem el a kozmás ízt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 17:20
2/9 anonim válasza:
Ha nem tudnád, azt jelenti megégett az étel... Ebből kifolyólag csak úgy tudod megoldani, ha a megégett részt kivágod vagy ha olyat, akkor a még jó részéből szedsz.
3/9 anonim válasza:
Nem szabad belekeverni az ételbe. Ha érzed, hogy letapadt az étel, gyorsan öntsd át az egészet egy másik edénybe, és ami marad az marad, a régi edényben. Ha már belekeverted, az izt nem lehet eltüntetni.
4/9 anonim válasza:
Ha a szemem elött ég le,gyorsan át öntöm egy másik edénybe
de az alját nem öntöm át hanem ki dobom.
5/9 A kérdező kommentje:
Közsönöm a válaszokat. Babfőzelékről van szó. Amikor észrevettem, hogy sül, rögtön átöntöttem és nem kapargattam az alját. Mégis az egésznek nagyon keserű füstös íze lett. Ez menthetetlen?
2010. okt. 19. 17:42
7/9 anonim válasza:
Az egyetlen íz amelynek az eltüntetésére nincs praktika!Sajnálom!
Minden jót!
8/9 anonim válasza:
Nem lehet eltüntetni a kozmás izt, sajnos veszteség, de olyan ritkán fordul elő, hogy belefér. Állitólag rák keltő is.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz, tényleg rákkeltő. És az is igaz, hogy ritkán fordul elő. Ez vigasztal, kösz a vígaszt :-} Közsi mindenkinek.
2010. okt. 20. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!