Hogyan készül a pizzára a tejfölös alap?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 18:34
1/5 anonim válasza:
Én így készítem: Simára keverem a tejfölt pici sóval, kevés fokhagymakrémmel(lehet hozzá csipet fehérborsot tenni) Rákenem a pizzatésztára és szórok rá Kotányi Pizza fűszerkeveréket. Szerintem isteni.
3/5 anonim válasza:
Én a tejfölbe teszek igazi fogkhagymát sót, fekete őrölt borsot és majonézt. A majonéznek nem szabad kiérződnie, viszont nem lesz tocsogós vizes a tészta. Tehát sűrítőként funkcionál inkább. Ezzel kenem meg a pizzatésztát és még csak véletlenül sem rontom el minden féle pizza fűszerkeveréknek csúfolt borzalommal.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem kellene borzalomnak nevezni a fűszerkeveréket, azért mert más szereti. Egyéni ízlés, te nem használod, de nem mindenki szerint borzalmas.
5/5 anonim válasza:
Azért írtam borzalomnak mert véleményem szerint csak a paradicsomszószban érvényesül és csak ahhoz illik a fűszerkeverék. Ha megnézitek bármelyik tejfölös alapot, akkor rájöhettek, hogy abban csak fokhagyma, só, és bors van. És ezt egy igazi szakácstól tudom. A paradicsomos szószban én is kedvelem és használom de a tejfölösben borzalmas mert kipróbáltam. Itt pedig a kérdés a tejfölös alapra vonatkozott. Hát nekem abban szó szerint borzalmas a fűszerkeverék. De ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!