Hagymás tejfölös kifli, hogyan készül?
Hm... :) Még én se hallottam ilyenről DE! nagyon megtetszett. Összefutott a nyál a számban :) Én biztos így csinálnám:
Kifli helyett valószínüleg bagetett használnék, kettévágnám a belét kiszedném (jó lesz fasírtnak), a hagymát oliván megdinsztelném, majd összekeverném a tejföllel és borssal esetleg sóval. Ezt a tejfölös hagymát beletöltném a bagettekbe és mivel imádom a sült/olvasztott sajtot ezért biztos reszelnék rá. Be a sütőbe és sztem egy negyed óra múlva már enném is.
Ha túl folyékonynak tűnne a tejfölös hagyma esetleg a begett belsejéből pakolnék vissza bele.
Remélem,hogy valami ilyesmire gondoltál. Soha nem próbáltam még, most gondolkoztam rajta. De biztos, hogy ki fogom próbálni januárban. Ha valaki esetleg kipróbálja, fejleszti, megírhatná, hogy milyen lett.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!