Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymás tejfölös kifli,...

Hagymás tejfölös kifli, hogyan készül?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismered a mindmegette.hu-t, nezd meg, talan rajt van, de meg nem hallottam ilyet. Latom, mas se.
2008. dec. 3. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hm... :) Még én se hallottam ilyenről DE! nagyon megtetszett. Összefutott a nyál a számban :) Én biztos így csinálnám:

Kifli helyett valószínüleg bagetett használnék, kettévágnám a belét kiszedném (jó lesz fasírtnak), a hagymát oliván megdinsztelném, majd összekeverném a tejföllel és borssal esetleg sóval. Ezt a tejfölös hagymát beletöltném a bagettekbe és mivel imádom a sült/olvasztott sajtot ezért biztos reszelnék rá. Be a sütőbe és sztem egy negyed óra múlva már enném is.

Ha túl folyékonynak tűnne a tejfölös hagyma esetleg a begett belsejéből pakolnék vissza bele.

Remélem,hogy valami ilyesmire gondoltál. Soha nem próbáltam még, most gondolkoztam rajta. De biztos, hogy ki fogom próbálni januárban. Ha valaki esetleg kipróbálja, fejleszti, megírhatná, hogy milyen lett.

Üdv!

2008. dec. 4. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Jöszi a válaszokat,bár ez kelt tésztából kifliben készül, csak a töltelék benne hagymástejfölös.Rgyszer ettem és nagyon fini volt, csak a receptjét sajna nem kértem el...
2008. dec. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!