Meddig maradnak el az ételek a hűtőben?
Most tervezek elköltözni egyedül albérletbe, és most jutott eszembe, hogy mondjuk egy fazék lencselevest nem fogok megenni egy nap alatt. :D
Vegetáriánus vagyok, tehát hús nélkül volna. Kb meddig maradna el a hűtőben probléma nélkül? Mondjuk egy hét alatt nem lenne vele baj?
Nekem ha vasárnap főzök akkor szerdán még gond nélkül eszem. Csütörtökön már ételfuggo. Pl gombát nem ennék.
Amit javaslok az a fagyasztás. Általában ha tul sokat fozok akkor fagyazstom es meglepoen sokminden birja
most nem azer...de hany eves vagy? :-D
Gondolom vagy mar 15...talan 17 .. sot jobb esetben 18..
Es nem tapasztaltad még hogy bizonyos dolgok meddig allnak el ILLETVE hogyan gyere rá ha már romlott? :-D
Es anyád igy elenged barhova is költözni?! :-D
Nálam az van, hogy minden jó még másnap, esetleg harmadnap, utána már csak bizonyos ételeket eszem meg. Így is lövöm be az adagokat. Nem fagyasztok, nekem undorító a fagyasztott kaja.
Kilences, hát, van némi igazad, nekem is megdöbbentő hogy felnőtt emberek úgy szembesülnek az élet alapvető dolgaival az első elköltözésnél mintha egész nap anyuci szolgálta volna ki őket. Valószínűleg ez is volt. Nálunk öcsém csinálta ezt, amikor elköltözött albiba, az első hónapban két ételmérgezést is kapott, de utána belejött. Annyit kellett volna tennie hogy néha felemeli a s...gét, és a konyhában körbenéz, hogy működnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!