Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kisebb húsgombócok készítéséné...

Kisebb húsgombócok készítésénél amit csak kevés olajon kell megsütni egyben maradnak csak só-borssal jól összenyomkodva is, vagy mindenképp kell bele tojás hogy összetartsa?

Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
hús fajtájától is függ, de ha jól összenyomkodod, megmarad tojás nélkül is.
2020. júl. 17. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Sosem szoktam tojást tenni bele, megmarad így is. Forró legyen a serpenyő és az olaj
2020. júl. 17. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
nem kell tojás, pont ma (is) sütöttem. ha aprócskákra csipkeded a gombócot, akkor pláne nem kell
2020. júl. 17. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
kis méretben meg fog maradni. mindig forró serpenyőbe tedd, úgy tögtön lesz egy kérge és az még jobban összetartja
2020. júl. 18. 00:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Darált húsból még szeleteket, vagy rántott húst is lehet csinálni, tojás nélkül.

Én a rántott húst mindig így csinálom apukámnak, mert különben nem tudná megrágni. (De csirkemellből még soha, így azt nem tudom véleményezni)

2020. júl. 18. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!