Kisebb húsgombócok készítésénél amit csak kevés olajon kell megsütni egyben maradnak csak só-borssal jól összenyomkodva is, vagy mindenképp kell bele tojás hogy összetartsa?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 20:08
1/5 anonim válasza:
hús fajtájától is függ, de ha jól összenyomkodod, megmarad tojás nélkül is.
2/5 anonim válasza:
Sosem szoktam tojást tenni bele, megmarad így is. Forró legyen a serpenyő és az olaj
3/5 anonim válasza:
nem kell tojás, pont ma (is) sütöttem. ha aprócskákra csipkeded a gombócot, akkor pláne nem kell
4/5 anonim válasza:
kis méretben meg fog maradni. mindig forró serpenyőbe tedd, úgy tögtön lesz egy kérge és az még jobban összetartja
5/5 anonim válasza:
Darált húsból még szeleteket, vagy rántott húst is lehet csinálni, tojás nélkül.
Én a rántott húst mindig így csinálom apukámnak, mert különben nem tudná megrágni. (De csirkemellből még soha, így azt nem tudom véleményezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!