Vaj Liszt tojás és pici víz alapú teszta miért lesz morzsalodos?
Figyelt kérdés
Ezt kézzel összegyurom akkor teljesen jó,szépen kinyujtom Mèg akkoris majd sütés után morzsalodos lesz, pedig nincs megégve. hol a hiba?#Morzsalodos
2020. jún. 13. 10:11
1/5 anonim válasza:
Talán a liszt?
Mit akarnál készíteni és milyen lisztből?
2/5 anonim válasza:
Valamelyik összetevőből a többihez képest több vagy kevesebb van.
3/5 A kérdező kommentje:
Quiche tésztája
2020. jún. 13. 10:34
4/5 anonim válasza:
#3
A quiche az egy sós pite és a pitetészták jellemzője, hogy omlósak, ezért morzsálódnak. Ha az arányokat betartod (25 dkg liszt, 12 dkg zsiradék 2 tojás, só)- én vizet nem teszek hozzá, esetleg egy kanál tejfölt - pihenteted a hűtőben, akkor annak jónak kell lennie.
5/5 anonim válasza:
Nem jó minőségű a vaj.
Rakj hozzá tejfölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!