Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaj Liszt tojás és pici víz...

Vaj Liszt tojás és pici víz alapú teszta miért lesz morzsalodos?

Figyelt kérdés
Ezt kézzel összegyurom akkor teljesen jó,szépen kinyujtom Mèg akkoris majd sütés után morzsalodos lesz, pedig nincs megégve. hol a hiba?

#Morzsalodos
2020. jún. 13. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán a liszt?

Mit akarnál készíteni és milyen lisztből?

2020. jún. 13. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik összetevőből a többihez képest több vagy kevesebb van.
2020. jún. 13. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Quiche tésztája
2020. jún. 13. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3

A quiche az egy sós pite és a pitetészták jellemzője, hogy omlósak, ezért morzsálódnak. Ha az arányokat betartod (25 dkg liszt, 12 dkg zsiradék 2 tojás, só)- én vizet nem teszek hozzá, esetleg egy kanál tejfölt - pihenteted a hűtőben, akkor annak jónak kell lennie.

2020. jún. 13. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó minőségű a vaj.


Rakj hozzá tejfölt

2020. jún. 13. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!