Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S Lehet így csirkecombot...

S. O. S Lehet így csirkecombot rántani?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nagyon nagyok a combok, és nem szokott rendesen átsülni, ráadásul megég. Arra gondoltam, hogy előfőzőm, majd úgy panírozom be, és kirántom. :S Ez így rossz ötlet? Légyszi segítsetek, köszönöm
2010. okt. 18. 11:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy az elejétől lassú tűzön sütöm, időigényes, de még nem volt olyan, hogy ne sült volna át, és így nem is ég meg. A főzős variációt még nem próbáltam...
2010. okt. 18. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor ne próbáljam ki úgy , ahogy leírtam?
2010. okt. 18. 11:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kipróbálhatod, nem hiszem, hogy baj lenne belőle. Majd meséld el milyen lett:D
2010. okt. 18. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
Én csirkeszárnyat szoktam rántani és előtte mindig megfőzöm,aztán panírozom.Szóval baja biztos nem lesz.
2010. okt. 18. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok - szerintem kipróbálhatod, csak vigyázz, nehogy túlfőzd, mert akkor leválik a csontról, s macera lesz panírozni...
2010. okt. 18. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:

Én panírozás előtt átszúrom késsel a csont mellett.

3/4 óra biztosan kell így is, hogy átsüljön.

2010. okt. 18. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 A kérdező kommentje:
Okés, köszike, már el kezdtem főzni!! :DD Majd leírom milyen lett!
2010. okt. 18. 11:30
 8/17 anonim ***** válasza:

A tyúkot pl. úgy szokták rántani, ahoyg te írod. Főznek belőle eg yjó húslevest, aztán keszedik, leitatják, kirántják. Szerintem te is úgy csináld!

Finomabb is.

2010. okt. 18. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Fölösleges előfőzéssel küszködni, be kell vágni a csont mellett a húst és lassú tűzön kell sütni.

Ennyi.

2010. okt. 18. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha előtte megfőződ a húst akkor a már nem lesz olyan finom amikor kirántod..A titka,hogy ne égjen meg,és át is süljön rendesen az,hogy szép lassan sütöd ki ,lassú tűzön..

Régebben próbáltam a főzött csirkét kisütni..Tényleg nem a legfinomabb...

2010. okt. 18. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!