Miért nem sikerült a piskótatekercsem?
Piskóta tekercs recept:
20 dkg finomliszt
20 dkg cukor
4 db tojás
1 teáskanál sütőpor
10 evőkanál víz
Én csak 10 dkg cukrot tettem bele. Létezik, hogy amiatt nem sikerült a süti?
Tùl nagy mestsre nemvagyok a piskòtàzàsnak..,anyàm az ès soha nem tett ennyi vizet
Max 2e.k. Vízzel helyettesített 1tojàst ha nagy lapot sütött ès aztis azèrt mert akkor kevèsbè èrzôdik az az intenzív tojàs íz illat a piskòtàn
Ès a fehèrjèt mindig egy kis cukorral külön felverve ès utànna belekeverni òvatosan a többi cuccba
Na de tekergetni sosem
Tekergettem a piskòtát :/
Ennyibol nem lehet megmondani.
Kelllene pontos elkeszitesi mod meg h mi alapjan nem sikerult (repedt, dolyt, egett, kemeny, lapos stb)
Amugy letezik hogy a cukor miatt mert az ilyen sutik nagyon erzekenyek az aranyokra es bizony kell a megfelelo allaghiz a cukormennyiseg. Egy cukormentes piskota se soha olyan mint a cukros, pont ezert
Mitől nem sikerült?
Lehet csak a sütéssel volt gond vagy túl sokáig keverted a tojáshabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!