Miért nem tudom nyújtani a linzer tésztát?
Figyelt kérdés
Hideg volt a vaj, gyorsan dolgoztam, sok porcukrot szórtam alá, fagyasztóból vettem ki.
Mi volt a nem jó?
Folyamat letapadt, ahogy nyújtottam, így kidobtam!
2023. aug. 18. 14:15
11/12 anonim válasza:
"Porcukor a tésztába sem jó, de alászórni?"
Mondjuk a linzert épp porcukorral készítjük, de amúgy sincs semmi baj vele egyetlen receptben sem.
Amúgy meg se tojás, se sütőpor nem kell bele. A valódi linzer 3:2:1 arányban liszt, vaj és porcukor
12/12 anonim válasza:
Èn rakok bele tojàs sàrgàjàt, de amire figyelj, hogy nem mindegy hàny %-os a vaj. Ha magasabb zsírtartalmú akkor kell mèg hozzà liszt, èrezni fogod mikor jó, nem ragad . Lisztet szórj alà ne cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!