Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezzel a suti szaggatoval...

Ezzel a suti szaggatoval csinalhatok linzert?

Figyelt kérdés

Kerlek ne tamadjatok le, soha sem sutottem meg es szeretnek megtanulni

Sajnos nem talaltam sehol kifejezett linzer szaggatot, ilyen formaim vannak itthon.

Szerintetek ez balo linzerhez?

Koszonom szepen

2022. dec. 23. 01:05
 1/8 A kérdező kommentje:

Valo*

[link]

2022. dec. 23. 01:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom nem valo a merete miatt, igaz?😞
2022. dec. 23. 01:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megállapítani mekkora, de sima kisebb pohárral is ki lehet szaggatni
2022. dec. 23. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pohárral szaggattam.
2022. dec. 23. 01:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mivel szaggatod.

Szaggattam én is pohárral, csak annyi, hogy ezzel a formával nem lesz lyuk a tetején, de az nem lényeg.

2022. dec. 23. 03:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi karácsonykor mindig ilyen figurással szaggatjuk a linzert is, teljesen megfelel hozzá.
2022. dec. 23. 05:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

tökmindegy mivel szaggatod, ezek a formák pont ilyen linzer típusú tésztákhoz lettel kitalálva.

A nagyon csúcsosokat, sarkosokat hanyagolnám, mert a túl vékony tészta hamarabb megég, és törékeny is, de pl harang, hóember, karácsonyfa, ház, szív, simán mehet. Esetleg a nagyobbik 5 ágú csillag, meg az "mézi" figura is. Azt a kakast, vagy mi a bánat az a t-rex, meg a hópelyhet hanyagolnám.

2022. dec. 23. 06:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, tudod ezzel szaggatni, teljesen jól fog működni. arra figyelj, hogyha a tészta nagyon ragadna, akkor tegyél tányérba lisztet és abba picit mozgasd meg a szaggatót. így nem ragad rá

valaki aki 13 éve süt

2022. dec. 24. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!