Ezzel a suti szaggatoval csinalhatok linzert?
Kerlek ne tamadjatok le, soha sem sutottem meg es szeretnek megtanulni
Sajnos nem talaltam sehol kifejezett linzer szaggatot, ilyen formaim vannak itthon.
Szerintetek ez balo linzerhez?
Koszonom szepen
Mindegy mivel szaggatod.
Szaggattam én is pohárral, csak annyi, hogy ezzel a formával nem lesz lyuk a tetején, de az nem lényeg.
tökmindegy mivel szaggatod, ezek a formák pont ilyen linzer típusú tésztákhoz lettel kitalálva.
A nagyon csúcsosokat, sarkosokat hanyagolnám, mert a túl vékony tészta hamarabb megég, és törékeny is, de pl harang, hóember, karácsonyfa, ház, szív, simán mehet. Esetleg a nagyobbik 5 ágú csillag, meg az "mézi" figura is. Azt a kakast, vagy mi a bánat az a t-rex, meg a hópelyhet hanyagolnám.
igen, tudod ezzel szaggatni, teljesen jól fog működni. arra figyelj, hogyha a tészta nagyon ragadna, akkor tegyél tányérba lisztet és abba picit mozgasd meg a szaggatót. így nem ragad rá
valaki aki 13 éve süt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!