A rántás helyett ezt is csinalhatom?
Édesanyám mindenbe bele .....szol.
Felidegesitett, és inkább megkerdezem itt hogy akkor most mi van . :-)
Töltött paprika lesz a mai menü és a paradicsommartast én úgy készítenem el hogy kiveszek a lebol, teszek hozzá lisztet,elkeverem csomó mentesre és vissza teszem, főzöm még Kb 20 percet hogy megfoljon a liszt ,ne legyen liszt ízű.
Anyukám szerint ez hulyeseg, és csinaljak rántást. Csak a multkor is elcsesztem és keserű lett.
Szerintetek?
Köszönöm szepen. De akkor tulajdonképpen mi a különbség?
Mert én például a habarast is úgy készítem hogy tejföl liszt, a lebol kiveszek és ezt az egeszet elkeverem botmixerrel. Meg a paradicsomos dolgokat is így szoktam,csak nyilván tejföl nélkül.
amit te csinálsz, az habarás. A rántás is liszt, de kell hozzá zsiradék.
Ízlés kérdése, hogy ki mivel sűrít...
Csak ne a meleg paradicsomlével keved össze a lisztet mert rögtön berántja.
Várj amíg hűl vagy csak hideg vízzel keverd el a lisztet.
A staubolást nem az étel tetejére szórjuk hanem ha zsírjára pirítunk valamit és ezután engedjük fel.
8. "A staubolást nem az étel tetejére szórjuk hanem ha zsírjára pirítunk valamit és ezután engedjük fel."
Igen úgy is lehet, de így is annak minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!