Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántás helyett ezt is...

A rántás helyett ezt is csinalhatom?

Figyelt kérdés

Édesanyám mindenbe bele .....szol.

Felidegesitett, és inkább megkerdezem itt hogy akkor most mi van . :-)

Töltött paprika lesz a mai menü és a paradicsommartast én úgy készítenem el hogy kiveszek a lebol, teszek hozzá lisztet,elkeverem csomó mentesre és vissza teszem, főzöm még Kb 20 percet hogy megfoljon a liszt ,ne legyen liszt ízű.


Anyukám szerint ez hulyeseg, és csinaljak rántást. Csak a multkor is elcsesztem és keserű lett.


Szerintetek?


2022. jún. 16. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit te csinálsz az is teljesen jó módszer.
2022. jún. 16. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen. De akkor tulajdonképpen mi a különbség?

Mert én például a habarast is úgy készítem hogy tejföl liszt, a lebol kiveszek és ezt az egeszet elkeverem botmixerrel. Meg a paradicsomos dolgokat is így szoktam,csak nyilván tejföl nélkül.

2022. jún. 16. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, én már kb semmibe nem csinálok külön rántást, mindent hasonló módszerrel sűrítek mint amit írsz.
2022. jún. 16. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

amit te csinálsz, az habarás. A rántás is liszt, de kell hozzá zsiradék.


Ízlés kérdése, hogy ki mivel sűrít...

2022. jún. 16. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Ertem. Köszönöm szépen
2022. jún. 16. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként liszt hozzáadása után nem kell 20 percig forralni, bőven elég 2-3 percig.
2022. jún. 16. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
2. Amit kigondoltál azt úgy hívják hogy staubólás, csak a sorrendet fordítod meg. Azaz nem a ételre szórod a lisztet, hanem a lisztre mered az ételt.
2022. jún. 16. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Csak ne a meleg paradicsomlével keved össze a lisztet mert rögtön berántja.

Várj amíg hűl vagy csak hideg vízzel keverd el a lisztet.

A staubolást nem az étel tetejére szórjuk hanem ha zsírjára pirítunk valamit és ezután engedjük fel.

2022. jún. 16. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Elnézést rosszul olvastam, a te módszered a staubólás, és szerintem ehhez nem is kellene kivenned semennyit.
2022. jún. 16. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

8. "A staubolást nem az étel tetejére szórjuk hanem ha zsírjára pirítunk valamit és ezután engedjük fel."


Igen úgy is lehet, de így is annak minősül.

2022. jún. 16. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!