Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fahéjas tekercsnél a második...

Ascelpius kérdése:

Fahéjas tekercsnél a második kelesztést formázás után csinálhatom éjszaka a hűtőben?

Figyelt kérdés

[link]


Ezt a receptet használnám és reggel sütném ki, hogy friss legyen. Ha tekercselés után berakom a hűtőbe éjszakára, akkor túlkelne szerintetek?


2021. dec. 23. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen! A hidegben lelassul az élesztőgombák működése.
2021. dec. 23. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

VAn pl. ez a fajta "hruscsovi" tészta - ez kifejezetten hűtőben kelesztős:


[link]

2021. dec. 23. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziberiai elesztogomba birja a hideget :)
2021. dec. 23. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Még jobb ha hutohidegen sutod nem elomelegitett sutoben masnap
2021. dec. 23. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy az utolsó is írja, úgy lesz tökéletes.
2021. dec. 23. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Ragacsos lesz a hűtőben kelt tészta.
2021. dec. 24. 03:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat úgy 30 éve sütök kelt tésztát, az esetek 90%-bán éjszaka, hűtőben keresztbe, még egyszer nem lett ragacsos.
2021. dec. 24. 07:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Teljesen jó lett, nem kelt túl :)

Köszi mindenkinek

2021. dec. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!