Melyik piskóta tartja jobban az alakját formázás, fondant ráhelyezése, és díszítés után /közben?
Figyelt kérdés
Sima piskóta, vizes piskóta, olajos piskóta?2020. jan. 28. 11:35
1/2 anonim válasza:
a genovai piskóta!
gőz fölött kell felverni a tojásokat a cukorral, ezáltal keményebb lesz a hab, jobban tartja magát a süti.
2/2 A kérdező kommentje:
Vizes piskótát csináltam, istenien tartja magát és csodásan egyenes az oldala😍
2020. jan. 28. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!