Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik piskóta tartja jobban...

Melyik piskóta tartja jobban az alakját formázás, fondant ráhelyezése, és díszítés után /közben?

Figyelt kérdés
Sima piskóta, vizes piskóta, olajos piskóta?
2020. jan. 28. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:

a genovai piskóta!

[link]


gőz fölött kell felverni a tojásokat a cukorral, ezáltal keményebb lesz a hab, jobban tartja magát a süti.

2020. jan. 28. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Vizes piskótát csináltam, istenien tartja magát és csodásan egyenes az oldala😍
2020. jan. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!