Miért nem tudom nyújtani a linzer tésztát?
Hideg volt a vaj, gyorsan dolgoztam, sok porcukrot szórtam alá, fagyasztóból vettem ki.
Mi volt a nem jó?
Folyamat letapadt, ahogy nyújtottam, így kidobtam!
Porcukrot szórtál alá??
Hát alá lisztet kell szórni és akkor nem tapad le!
De nem csak a linzer alá, hanem minden tészta alá lisztet szoktunk szórni.
Nem értem, hogy jutott eszedbe cukrot alá önteni?! Ha cukron nyújtod a cukrot belekevered a tésztába és baromi édes lesz!
Megint nincs kérdés trágárság nélkül.
Ha eszerint készíted, garantált hogy jó lesz:
Porcukor a tésztába sem jó, de alászórni?
Fagyasztani sem szoktuk, lehet az is gond, mert ha kiolvad nedvesedik és akkor értelemszerűen tapadósabb is lesz. Hűtőben kell pihentetni fóliába csavarva legalább 1 órát, de az is jó ha egy éjszakát benn marad.
Mondjuk arra a receptre kíváncsi lennék, amelyik cukrot ír nyújtáshoz, még sose olvastam sehol semmilyen tésztánál ilyen receptet, a neten sem!
De mit? Most komolyan, én vagyok az 1. válaszoló és nem láttam semmilyen trágárságot! Amúgy a moderátorok csak úgy nem írnak át kérdést, csak ha bejelentik, de nagy trágárságot eleve nem is engednek elküldene, hiszen megjelenik egy felirat, hogy ütközik a szabályokkal.
A 6-os amúgy nem én vagyok.
A fagyasztással nincs gond, lehet fagyasztani, sőt, ha csak annyi időre teszed be a fagyasztóba, hogy rendesen lehűljön, az pont jó.
A legjobb, ha szilikonos sütőpapír között nyújtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!