Mi a bevált linzer receptetek? A lekvárt sütés előtt vagy után teszitek bele? Mennyire kell sűrűnek lennie, a házi folyósabb baracklekvár is jó lehet vagy inkább a boltban vegyek esetleg? Mennyi idő alatt puhul meg?
30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 tojássárgája
1 csomag vaníliás cukor
Reszelt citromhéj
Összegyúrod, kisütöd, ha kihűlt, betöltöd. Másnapra megpuhul.
#3 és ezekből kb mennyi lesz?
#2 és a folyós házi nem baj? 😅
#3 vagyok. Nem muszáj a tojássárgája valóban, mi cukrász suliban így tanultuk a sárgalinzer receptjét, ha van otthon egy tojás, nem árt. A vaj vagy margarin dolog... Igen, biztosan finomabb vajjal, de a mostani árak mellett kétlem, hogy sok mindenki megengedhetné magának, főleg, hogy a linzerbe nem kevés kell.
Kérdező, ebből 1, max másfél nagy gáztepsi jön ki kb.
6!
Hát én meg úgy vagyok vele, hogy sütni nem kötelező, de ha már neki áll az ember, akkor a legjobb alapanyagokat használja hozzá. A cukrász suliban azért tanultad tojással, mert az térfogat növelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!