Mi a bevált linzer receptetek? A lekvárt sütés előtt vagy után teszitek bele? Mennyire kell sűrűnek lennie, a házi folyósabb baracklekvár is jó lehet vagy inkább a boltban vegyek esetleg? Mennyi idő alatt puhul meg?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 tojássárgája
1 csomag vaníliás cukor
Reszelt citromhéj
Összegyúrod, kisütöd, ha kihűlt, betöltöd. Másnapra megpuhul.
#3 és ezekből kb mennyi lesz?
#2 és a folyós házi nem baj? 😅
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#3 vagyok. Nem muszáj a tojássárgája valóban, mi cukrász suliban így tanultuk a sárgalinzer receptjét, ha van otthon egy tojás, nem árt. A vaj vagy margarin dolog... Igen, biztosan finomabb vajjal, de a mostani árak mellett kétlem, hogy sok mindenki megengedhetné magának, főleg, hogy a linzerbe nem kevés kell.
Kérdező, ebből 1, max másfél nagy gáztepsi jön ki kb.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
6!
Hát én meg úgy vagyok vele, hogy sütni nem kötelező, de ha már neki áll az ember, akkor a legjobb alapanyagokat használja hozzá. A cukrász suliban azért tanultad tojással, mert az térfogat növelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!