Folyós baracklekvárral mit lehet kezdeni?
Kaptam üveg szép sárga házi baracklekvárt, de úgy szét van turmixolva, hogy folyik, mint egy sűrű szörp. Próbáltam beforralni, de úgy összefröcsögött mindent, hogy abbahagytam.
Még mielőtt kihajítanám megkérdezem, hátha valakinek van ötlete a felhasználására.
A palacsintáról lecsúszik, elfolyik.
Talán, valami kevert tésztába jó lenne, de nem tudom, hogy működne-e a belekeverés, belesütés.
Edd kanállal palacsinta, fánk mellé. :)
Egyébként igen, rakott tésztákba tökéletes, a tészta úgyis megköti a levet.
De újrafőzheted zselatinnal (dzsem fix, egyéb ilyen termékek) kihűlés után attól megköt.
Most nekem egy nagyon finom süti jutot eszembe, amit Vasárnap el is készítenék.
A Zserbó szelet, amiben nem csak hártya vékonyan kenegetném szét, hanem vastagon és olyan sok daráltdiót szórnák rá, hogy felvegye az összes löttyöt.
Olyan finom zamatos sütit készíthetnél, hogy hét nyelven beszélne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!