2 dl főzőtejszínnel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
megmaradt, 2 hete vettem kb. és még mindig a hűtőben van, mit lehet belőle csinálni, ami egyszerű és gyors is?2014. szept. 29. 15:26
1/10 anonim válasza:
Gyümölcsleves? Vagy szoktam ilyen gombás krémet készíteni, azt is tejszínnel csinálom, tésztával esszük, az is nagyon finom. De egyébként rengeteg mindent lehet vele kezdeni.
2/10 anonim válasza:
én nemrég tésztasalátát csináltam.
fokhagymát megpirítottam, utána a zöldségeket pároltam meg tejszínben amikor megpuhultak utána a felkockázott szardíniát(igazából elhagyható) tettem a serpenyőbe. a végén mikor összekevered a tésztával még lehet rá sajtot is reszelni.
3/10 anonim válasza:
Pirítasz vajon csirkét, só-bors-fokhagyma, és ha kész, felöltöd a tejszínnel.
Rizzsel, krumplipürével kiváló, de hidegen ebből is csinálhatsz tésztasalátát, csak akkor erősebben kell fűszerezni.
4/10 anonim válasza:
Sajtos tejszines mártásos olasz tésztát is cisnálhatsz.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
nem igazán használtam még főzőtejszínt. :)
2014. szept. 29. 15:40
7/10 anonim válasza:
Ugyanúgy használd, mint a tejfölt. A bolti tejföl nem tejföl, hanem feljavított aludttej. A főzőtejszín olyan, mint a valódi házi tejföl.
8/10 anonim válasza:
Csinálhatsz bármilyen zöldségpörköltet ( persze mehet bele hús is ) azt nagyon feldobja egy kis főzőtejszín.
rizzsel, tésztával meg van oldva egy ebéd, vagy vacsora.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is gyümölcslevest vagy valamilyen krémlevest csinálj! Egyszerű és finom. :)
10/10 anonim válasza:
Kevés olajon pirítasz kockázott császárszalonnát, közben kifőzöd a spagetti tésztát. Egy tálba beleöntöd a tejszínt, ütsz bele 2 tojást, sózod, borsozod, teszel bele reszelt sajtot, jól összekevered, majd ha kifőtt a tészta, összekevered a zsírjával együtt a pirított szalonnával, és forrón hozzákevered a tojásos elegyet, és nagyon gyorsan összekavarod a tésztával, nehogy a tojásból rántotta legyen. És már kész is a carbonara spagettid, ami fél óra alatt kész van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!