5 napos husival érdemes még kezdeni valamit?
Figyelt kérdés
Tegnap este megkóstoltam és még finom íze volt. Végig a hűtőben volt tárolva, ma reggel még nem kóstoltam bele de csak nem romlott meg.
Lecsós csirkemellről van szó, anyukám azt mondta hogy süssem ki napközben, de nem tom hogy elindult-e benne valami romlási folyamat? Érdemes ma még kisütni?
2014. jún. 8. 08:05
1/5 anonim válasza:
Ha idáig hűtőben volt, akkor nem szabad, hogy baja legyen!
Készítsd el, ha nem jó, akkor az inkább kiderül sütés-főzés közben, leginkább az illatáról fogod észrevenni, hogy valami nem stimmel!
De szerintem ezzel még nem lesz gond!
2/5 anonim válasza:
Sima hűtőben elég sok az 5 nap, ha nyers húsról van szó. Nézd meg az állagát, nem ragacsos-e, szaga milyen, színe rendben van-e.
3/5 anonim válasza:
Csak nem lehet nyers húsról szó, hisz: "Tegnap este megkóstoltam és még finom íze volt."
Szerintem süsd ki, aztán tényleg látni (érezni) fogod, ha büdi.
Elméletileg még jónak kell lennie.
4/5 anonim válasza:
Ha lecsós, hogy lehet napközben kisütni? nyers húst még nem hallottam lecsóban pácolni... Ha készétel és anyukád melegítésre gondol, akkor lehet még esélye, hogy nem romlott meg, ha eddig normálisan hűtve volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Kiszedegettem a husikat a lecsóból, kicsit "leszárogattam" őket és gyorsan átsütöttem őket. Lecsó ízük van, semmi rossz ízt vagy illatot nem érzek :) De máma ezt mindenképpen meg kell ennünk azt hiszem.
2014. jún. 8. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!