Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 5 napos husival érdemes még...

5 napos husival érdemes még kezdeni valamit?

Figyelt kérdés

Tegnap este megkóstoltam és még finom íze volt. Végig a hűtőben volt tárolva, ma reggel még nem kóstoltam bele de csak nem romlott meg.

Lecsós csirkemellről van szó, anyukám azt mondta hogy süssem ki napközben, de nem tom hogy elindult-e benne valami romlási folyamat? Érdemes ma még kisütni?

2014. jún. 8. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha idáig hűtőben volt, akkor nem szabad, hogy baja legyen!

Készítsd el, ha nem jó, akkor az inkább kiderül sütés-főzés közben, leginkább az illatáról fogod észrevenni, hogy valami nem stimmel!

De szerintem ezzel még nem lesz gond!

2014. jún. 8. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Sima hűtőben elég sok az 5 nap, ha nyers húsról van szó. Nézd meg az állagát, nem ragacsos-e, szaga milyen, színe rendben van-e.
2014. jún. 8. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak nem lehet nyers húsról szó, hisz: "Tegnap este megkóstoltam és még finom íze volt."

Szerintem süsd ki, aztán tényleg látni (érezni) fogod, ha büdi.

Elméletileg még jónak kell lennie.

2014. jún. 8. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lecsós, hogy lehet napközben kisütni? nyers húst még nem hallottam lecsóban pácolni... Ha készétel és anyukád melegítésre gondol, akkor lehet még esélye, hogy nem romlott meg, ha eddig normálisan hűtve volt.
2014. jún. 8. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Kiszedegettem a husikat a lecsóból, kicsit "leszárogattam" őket és gyorsan átsütöttem őket. Lecsó ízük van, semmi rossz ízt vagy illatot nem érzek :) De máma ezt mindenképpen meg kell ennünk azt hiszem.
2014. jún. 8. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!