Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szódabikarbóna helyett szalalk...

Szódabikarbóna helyett szalalkáli vagy sütőpor lúgosításra?

Figyelt kérdés

Bajor perecet szeretnék sütni, de nem találtam szódabikarbónát sehol a főzéshez. Itthon van sütőpor és szalalkáli. Előbbi tartalmaz szódabikarbónát, de savas cuccokat is. A szalalkáli lúgos, de azért van egy jellegzetes bukéja...


Szóval valaki próbált már valamelyikkel bajor perecet lúgosítani? Ha igen, hogy és mi lett a végeredménye?



2023. aug. 10. 13:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na ha odajutok még ebben a hónapban, posztolom az eredményeket :-))
2023. aug. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!