Tortilla lapból csinált "pizzát" hány percig kell sütőbe tenni hogy túl ne süljön, de valami eredményt is elérjek?
Figyelt kérdés
azért nem mindegy hogy írnak 5 perctől 8-10en át mindenfélét. klasszik gáztűhely sütő nem tökéletesen záródó ajtóval2023. júl. 26. 19:37
1/10 anonim válasza:
Kezdd 5 perccel, aztán nézegesd
2/10 anonim válasza:
nekem a 180 fok 15 perc vált be
3/10 anonim válasza:
180 fok 15 perc? :-D akkor aza a tortilla kb szettörik.
En ha 5 percnel tovabb melegitem mar kokemeny a sutoben.
hogyha zöldseget raksz ra, aminek azer kell hogy ne maradjon nyers en elötte betennem azt a sütöbe es ha kb kesz rarakok mindent a tortilla lapra es 8 percig maximum be rakom
6/10 A kérdező kommentje:
de ezt a régi sütőt mindig max lángon használjuk, amire olyan 200-220at írnak. köszi a válaszokat
2023. júl. 26. 22:39
7/10 anonim válasza:
Max 5-6 perc mert gyorsan kiszárad a tortilla lap.
8/10 anonim válasza:
4 es vagyok én is régi gàzsütöt hasznàlok amit középre àllitok az olyan 200 fok lehet de ugye ennél nemtudni pontosan èn irtam az 5 percet
10percre bent hagytam egyszer ehetetlen lett... Szàraz törös és barna xd
9/10 A kérdező kommentje:
tapasztalatok Pennys búzatortillából amiben nincs kukoricaliszt: 5 perc, sajt megolvadt, de a lap ugyanolyan hajlékony maradt mintha nem csináltam volna vele kb semmit. 7 perc, állagra kicsit keményebb lett, de a széle körben sötétbarnára égett. de leginkább az hogy nem pizzának való dolog ez, nemigazán jön be az összhatás
2023. júl. 27. 15:33
10/10 anonim válasza:
A tortillalapot enyhen nedvesitsd meg alulrol, a szelet meg kend be olajjal
Onnan pirulásig susd vsgy ahogy szereted. Ha nem tudod allitani a sutot akkor tobb opcio nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!