Melyik esetben mi lesz az eredmény, ha az alábbiakat csináljuk a következő ételekkel?
Figyelt kérdés
1) Elkészítünk egy alap hidegtálat, tehát franciasaláta, kaszinótojás, tormás sonkatekercs. Azonban mikor megvan a hidegtál, úgy ahogy van betesszük a sütőbe és sütjük mondjuk 60 percen keresztül.
2) Zserbót készítünk, azonban a baracklekvár helyett karamellkrémet teszünk bele.
A kérdés pedig: melyik esetben mi lesz a végeredmény?
2023. ápr. 9. 21:10
1/7 anonim válasza:
Az elsö esetben moslék, a legtöbb szétfolyik meleg környezetben, emellett az egy óra sütés alatt megég egy része.
A zserbónál müködhet, de itt a karamellkrémtöl függ, mennyire bírja a sütést.
2/7 anonim válasza:
Az elsőn garantáltan tönkremenne minden. A karamellkrém meg két dologra hajlamos: szétfolyni, és szénné égni, mivel eleve égetve(pirítva) van a cukor.
3/7 anonim válasza:
A zserbóban nem feltétlen lesz baja a karamellkrémnek, mert szétfolyni nem tud a dió miatt, megégni meg szintén nem, mert benn van a tésztarétegek között. Viszont adott esetben túl édes lesz az egész.
5/7 anonim válasza:
A hidegtálban minden szétfolyna.
7/7 anonim válasza:
Kérdező, és a te agyaddal mi lenne, ha nem hülyeségeken túráztatnád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!