Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik esetben mi lesz az...

Melyik esetben mi lesz az eredmény, ha az alábbiakat csináljuk a következő ételekkel?

Figyelt kérdés

1) Elkészítünk egy alap hidegtálat, tehát franciasaláta, kaszinótojás, tormás sonkatekercs. Azonban mikor megvan a hidegtál, úgy ahogy van betesszük a sütőbe és sütjük mondjuk 60 percen keresztül.


2) Zserbót készítünk, azonban a baracklekvár helyett karamellkrémet teszünk bele.


A kérdés pedig: melyik esetben mi lesz a végeredmény?



2023. ápr. 9. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Az elsö esetben moslék, a legtöbb szétfolyik meleg környezetben, emellett az egy óra sütés alatt megég egy része.

A zserbónál müködhet, de itt a karamellkrémtöl függ, mennyire bírja a sütést.

2023. ápr. 9. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Az elsőn garantáltan tönkremenne minden. A karamellkrém meg két dologra hajlamos: szétfolyni, és szénné égni, mivel eleve égetve(pirítva) van a cukor.
2023. ápr. 9. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
A zserbóban nem feltétlen lesz baja a karamellkrémnek, mert szétfolyni nem tud a dió miatt, megégni meg szintén nem, mert benn van a tésztarétegek között. Viszont adott esetben túl édes lesz az egész.
2023. ápr. 9. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Muszáj ez a kreténség?
2023. ápr. 9. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A hidegtálban minden szétfolyna.
2023. ápr. 10. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A hidegtálból undorító moslék.
2023. ápr. 10. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, és a te agyaddal mi lenne, ha nem hülyeségeken túráztatnád?
2023. ápr. 10. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!