Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megcsinálni, hogy a...

Hogy kell megcsinálni, hogy a mirelit zöldségből ne főtt trutyi legyen az eredmény? (Mivel kijön belőle a sok víz)

Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Jó minőségü zöldség

Nem szabad túlfőzni

Nem szabad főzni, csak párolno

2022. okt. 14. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ, hogy milyen zöldség. Én például a wok zöldségeket olajon picit megpirítom, egy korty vizet alá,fedő alatt, ha az elfőtt, akkor a zöldségeken kavarok még párat és nem lesznek trutyik.
2022. okt. 14. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Én kevés zsiradékon megszoktam párolni. Enged vizet abban fözögetem. Ha elfővi, de még kemény akkor pici vizet teszek hozzá míg megpuhul.
2022. okt. 14. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
kevés vajon v. olívaolajon párold, és ne félórákig....
2022. okt. 14. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Jókat írnak, de még 2 tipp.


- Csak a végén sózd!

- Előtte hagyd felengedni, azaz ne fagyosan dolgozd fel!

2022. okt. 14. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
A csomagoláson többnyire azt írják, hogy felengedés nélkül célszerű forró vízbe tenni. 5-10 percre elég, ha nem túl nagyok.
2022. okt. 14. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért lesz trutyi, mert hagyod kiolvadni. Mélyhűtőből kivéve rövid időn belül fel kell használni és nem szabad lassú tűzön bűvészkedni vele.
2022. okt. 14. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Nekem van 3 részes párolóm,Tefalos, én abban szoktam párolni,bekenem véknyan kókuszolajjal(nem muszáj hozzá olajat használni,csak én szeretem) és abban párolom a zöldségeket,nagyon finom lesz,nem fő szét,és kb 10-15 perc alatt kész van. És nem is drága.
2022. okt. 16. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Én airfry-ban szoktam elkészíteni. Az edénye aljában van egy rács. Erre teszem a zöldséget, és ahogy a hő hatására kienged, a víz lecsepeg az aljára, így nem fog ázni benne a zöldség :) a végefelé dobok rá egy kis kocka vajat meg fűszereket és átkeverem. Nagyon finom lesz így, és egyáltalán nem trutyis :)
2022. okt. 21. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!