Hogy lehet jo galuskat csinalni?
Figyelt kérdés
Az enyem mindig osszeragad, vagy oriasira no, vagy ilyen gusztustalan sikos lesz a teteje:-(2010. okt. 13. 18:43
1/5 anonim válasza:
tegyél bele több lisztet, és olyan szaggatót használj, amin pici lyukak vannak. esetleg kevesebb olajat önts rá.
2/5 anonim válasza:
amikor még pár éve zöldfülű kezdő háziasszony voltam, innen tanultam meg többek között a galuskát is készíteni:
nekem bevált, nagyon finomra sikerül mindig.
anyukám tenni szokott még bele tejfölt is, hogy lágyabb legyen, nyilván akkor liszttel ellensúlyozni kell, hogy az állaga megfelelő legyen. én nem teszek bele tejfölt.
3/5 anonim válasza:
1 tojás, jó sok liszt, kicsi víz.. szaggatóval lobogó forróvízbe szaggatod, szűrővel kiszeded, kicsi olajat öntesz rá, és nem ragad össze
4/5 A kérdező kommentje:
Az en szaggatomon eleg kicsik a lyukak, kb 7-8 mm.Nem tul pici?Marmint levesbe biztos jo, de porkoltnek?Amugy koszi a linket, szerintem innen menni fog:-)
2010. okt. 13. 19:27
5/5 anonim válasza:
Én soha nem teszek rá olajat, ellenben leöblítem, mint a többi tésztát.Így is tuti, és nem ragad soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!