Mit készítsek? Egy cukkini, sonka, sajt, tejföl, kenyérféle hozzávalókból. Van tészta, tojás is.
Figyelt kérdés
Holnapra ebédre valami könnyű egytálétel. Nem kell, hogy minden benne legyen, de a cukkini igen. Recept? Egy főre.2023. jún. 30. 18:35
1/5 anonim válasza:
Cukkini lapcsánka tejföllel megkenve
2/5 anonim válasza:
Lereszeled a cukkinit, sózod és borsozod majd adsz hozzá lisztet. (Ha nem vagy vegán vagy vega, akkor adhatsz hozzá egy tojást) Összekevered és olajban kisütöd. A tetejére kenhetsz fokhagymát és/vagy tejfölt oh és sajtot is reszelhetsz rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznosat nyomtam, de elfelejtettem írni, hogy olajban nem sütök. Valami rakott vagy töltött cucc érdekelne.
2023. jún. 30. 19:05
4/5 anonim válasza:
Sütheted tepsiben is.
Csinálhatsz rakott cukkinit, rakott tésztát cukkinival - mindkettöbe mehet sonka, a tetejére tejföl, sonka. Rakott ételeket lehet rizs nélkül készíteni, söt sokkal finomabbak is szerintem, a rizs nem veszi ki az ízeket a többi hozzávalóból.
5/5 anonim válasza:
Amugy sutoben rakott eteleknel isteni, mikor tesztaval keszul. En nem bizom magamban, ezert nagyjabol megfozott tesztat kesobb adok hozza. A cukkini sok levet ereszt, esetleg a sutoben megfo annak a leveben, de akkor a retegek, idozites ettol fugg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!