11/13 anonim válasza:
Karajcsontból szoktam de sokszor csak Alföldi húslevest csinálok ahhoz darált hús kell.
12/13 anonim válasza:
Mi legjobban a csirkéből főttet szeretjük, legyen az nyak, láb, farhát, sőt a szárnyvég is isteni ízt ad neki.
13/13 anonim válasza:
Húsos karajcsontból főzöm szinte mindig. De teszek hozzá csirkeaprólékot, kevés csirkemellet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!