2/13 anonim válasza:
Nálunk a nagyon-nagyon-nagyon sovány oldalasból vált be a legjobban.
Eszméletlenül finom a leves és sok a hús.
Csirkéből szóba sem jöhet, marhát nem szeretjük, esetleg még a tyúk meg a fácán, de utóbbit csak karácsonykor.
3/13 anonim válasza:
Ma éppen vegyesen. Marhalábszár és pulykanyakból.
5/13 anonim válasza:
Nálam pulykanyak, szív, zúza és csirkeláb. Úgy szeretem, ha osszeall kocsonyává hidegen.
6/13 harebell válasza:
Csirke, a mellét kivéve minden része
Sertés húsoscsont
Leggyakrabban ezekből, ritkábban gyöngytyúk vagy fácán. Marhahúslevest nem szeretem.
7/13 anonim válasza:
Csirke, fácán, sertés húsos csont, kacsa, pulykanyak,
8/13 anonim válasza:
Leggyakrabban csirke farhátból,(hamar meg van, elég olcsó}, de legjobban a marhahúslevest szeretem. Ehhez rostélyost vagy nyakat veszek és csontot is mindenképp. Főzöm összesen olyan 5-6 órát - a húst nagyjából félidőben teszem bele. Hmmm, most, hogy leírtam, eszembe jut, hogy a fácán még finomabb, de azt az elmúlt 20 évben 2x főztem.
9/13 anonim válasza:
Általában pulykanyakból szoktam, azt szeretjük a legjobban.
10/13 anonim válasza:
Mindig húsos karajcsontbol készítem, de teszek bele sertéscombot és csirkemell filet is. Így mindenki talál benne olyat amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!